Sinustako tutoriksi?

Sinustako tutoriksi?

Tervehdys!

Nyt alkaa olla se aika vuodesta, jolloin uudet ykköset ovat päässeet enemmän tai vähemmän mukaan tähän Vaasan opiskelijaympäristöön. Iso kiitos tästä kuuluu meidän tämän vuoden tutoreille!
Tutoreista puheen ollen, sekä tutor- että kansainvälinen tutorhaku käynnistyvät maanantaina 5.12. (hakulinkki julkaistaan VAMOKin Facebookissa ja nettisivuilla). Mikäli sua on edes vähäsen mietityttänyt hakea tutoriksi ensi vuodeksi niin ehdotamme että haet! Omasta kokemuksesta kahden vuoden ajalta voimme sanoa, että tutorointi on parasta mitä koulu ja VAMOK voivat tarjota opiskelun aikana.
Valmiuksia tähän tehtävään ei tarvitse olla sen kummallisemmin, sillä jokainen kehittyy asiantuntevaksi tutoriksi koulutusten aikana ja esiintyjäksi tilanteessa kuin tilanteessa. Ja mikä parasta, tutustut ja verkostoidut tutoroinnin aikana eri alojen opiskelijoihin!
Tutorointi ei ole ainoastaan ensimmäisen vuoden opiskelijoille! Kaikki VAMOKin jäsenet voivat hakea tutoriksi. Jos olet aiemmin toiminut tutorina, niin on mahdollista hakeutua vastuututoriksi. Vastuututorin rooli poikkeaa kuitenkin aiemmasta tutoroinnista siten, että toimit tutoreiden esimiehenä sekä vaikutat tutortuntien suunnitteluun.
HAE TUTORIKSI NIIN VOIMME LUVATA SINULLE UUSIA KOKEMUKSIA JA HAUSKOJA HETKIÄ!

Terveisin

Tutor- ja kv-vastaavat
Hoa Nguyen & Joni Niemelä