Uusi vuosi, uudet toimijat!

Uusi vuosi, uudet toimijat!

Terve. Olen Niilo Hakoniemi ja toimin tänä vuonna VAMOKin hallituksen puheenjohtajana. Ikää on kertyny 27 vuotta ja opiskelen kolmatta vuotta tietojenkäsittelyä. Viime vuonna toimin VAMOKin hallituksessa koulutuspoliittisena vastaavana ja sitä ennen olin yhden vuoden tutorina. Hallituksen puheenjohtajana tehtäviini kuuluu ohjata hallituksen toimintaa edustajiston antamien suuntaviivojen mukaisesti. Meillä on taas loistava porukka kasassa ja tulevasta vuodesta tulee varmasti antoisa.

 

Moikka! Olen Viljasen Anna, 21-vuotias kolmannen vuoden oikeushallinnon tradenomiopiskelija Raumalta. Tänä vuonna toimin VAMOKin hallituksen varapuheenjohtajana. Aikaisempaa järjestökokemusta on edustajistosta sekä poliittisista nuoriso- ja opiskelijajärjestöistä. Kenties tärkeimpiä tehtäviäni hallituksen varapuheenjohtajana on puheenjohtajamme oikeana kätenä toimiminen sekä hallituksen sisäisen tiimiajattelun kehittäminen. Uskon, että näin mahtavalla ja motivoituneella porukalla vuodesta tulee aivan huikea!

 

Morjensta! Nimi on Marko Uotila, 24-vuotias kolmannen vuoden markkinoinnin tradenomiopiskelija. Toimin tänä vuonna VAMOKin hallituksessa koulutuspoliittisena vastaavana sekä yhteistyössä sosaalipoliittisen vastaavamme Kaisa Tuuralan kanssa häirintäyhdyshenkilönä. Ennen tätä pestiä olen ehtinyt toimimaan yhden kauden VAMOKin edustajistossa.

 

Moi! Olen Kaisa Tuurala, 22-vuotias toisen vuoden sosionomiopiskelija. Olen kotoisin Raisiosta  ja viihtynyt hyvin Vaasassa. Viime vuoden toimin tutorina ja nyt VAMOKin hallituksessa sosiaalipoliittisena vastaavana.Toimin tänä vuonna myös häirintäyhdyshenkilönä yhdessä Marko Uotilan kanssa.

 

Moikka! Olen Jeri Ojakangas, 22-vuotias toisen vuoden kansainvälisen kaupan tradenomiopiskelija ja olen kotoisin Tampereelta. Viime vuonna toimin tutorina ja nyt toimin VAMOKin hallituksen tutorvastaavana.

 

Heippa! Olen Asta Syväoja ja ikää on kertynyt tässä matkan varrella 22 vuotta. Opiskelen kolmatta vuotta sosionomiksi ja siinä ohessa toimin VAMOKin hallituksen vapaa-aikavastaavana. Hoidin viime vuonna samaa edellä mainittua pestiä ja sitä ennen olen toiminut tutorina.

 

Moikkuli moi! Olen Juuso Hautala ja toimin kaudella 2017 hallituksessa liikuntavastaavana sekä kansainvälisyysvastaavana yhdessä Samin kanssa. Toimin myös VAMKn osakeyhtiön opiskelijaedustajana. Olen 21-vuotias ja alun perin kotoisin Laihialta. Opiskelen toista vuotta liiketalouden yksikössä tietojenkäsittelyä. VAMOK tuli minulle tutuksi ja läheiseksi tutoroidessani ja samalla sain innostuksen hakea hallitukseen. Tulevan vuoden tärkeimpinä tehtävinä pidän kansainvälisten opiskelijoiden kotouttamista, edunvalvontaa sekä opiskelijoiden liikuntapalveluiden kehittämistä Vaasassa.

 

Morses! Olen Sami Korpela, 25-vuotias kolmannen vuoden kansainvälisen kaupan opiskelija. Pari viime vuotta ovat osaltani sisältäneet toimimista mm. tutorina, vastuututorina, kansainvälisenä tutorina, edustajiston jäsenenä, liiketalouden osastokokousedustajana ja nyt uusimpana aluevaltauksena VAMOKin hallituksen kansainvälisenä tutorvastaavana. Jotta päiväni pysyisivät riittävän kiireisinä, vaikutan lisäksi myös Vaasan tradenomiopiskelijat VATO:n sekä ESN Vaasan hallituksissa.

 

Hei, Olen Leppälän Antti, 25-vuotias neljännen vuoden tietotekniikan opiskelija. Hain kolmatta kertaa edustajistoon ja määrätietoisesti edustajiston puheenjohtajaksi. Toimin myös Vaasan insinööriopiskelijoissa puheenjohtajana ja 2015-2016 tietotekniikan osastokokousedustajana. Vanhan liiton opiskelijavaikuttajana opiskelijakunta on lähellä sydäntä ja odotan, että vuosi 2017 tulee olemaan reipas.

 

Hei, olen Juha Väisänen, ikää on 33 vuotta ja olen kotoisin Taivalkoskelta. Opiskelen toista vuotta sähkötekniikkaa ja toimin tämän vuoden VAMOKin edustajiston varapuheenjohtaja. Tutortoiminta sai minut innostumaan vaikuttamisesta ja se sai minut hakemaan mukaan VAMOKin toimintaan. Vapaa-ajan vietän mieluiten harrastusten parissa, joihin kuuluu rugby, laitesukellus ja lukeminen.