Rantakuntoon 2017!

Rantakuntoon 2017!

Rantakuntoon 2017!
Huikeeta kesän odottelua kaikille siellä ruudun sillä puolella! Juuso Hautala täällä Morjensta! Toivottavasti jokainen teistä on saanut vuoden hyvin käyntiin ja opiskelumotivaatio on kohonnut huippuunsa pääsiäistä odotellessa.

Näin kesää ja rantakelejä odotellessa on hyvä vähän muistella mitäs kaikkea liikuntamahdollisuuksia VAMOKin jäsenet tai miksei myös ne opiskelijat, jotka ei VAMOKiin kuulu täällä Vaasassa voivatkaan harrastaa. Totta kai ensiksi muistutetaan VAMOKin liikuntavuoroista, jotka ovat jäsenille käytössä vielä kevään ajan tällaisenaan. Tarkemmat tiedot liikuntavuoroista löydät osoitteesta:

http://www.vamok.fi/opiskelu/toiminta-vamok/liikunta.html

VAMOKin liikuntavuorojen lisäksi Vaasassa löytyy paljon muitakin opiskelijoita palvelevia liikuntatiloja. Vaasan Tennis Center on Hietasaaressa sijaitseva urheilukeskus, josta löytyvät mahdollisuudet useaan palloilulajiin sekä kuntosaliin. Jäsenemme saavat Vaasan Tennis Centerillä -15% alennus palloilulajeista sekä kuntosalin käytöstä klo 8.00-17.00 välisenä aikana.

Keilailun rakastajille Vaasasta löytyy Kauppapuistikolla sijaitseva Cinema Bowling. Cinema Bowlingista löytyy keilaratojen lisäksi kaksi biljardipöytää sekä A-oikeudet. VAMOKin jäsenille on tarjolla keilaradan varaus 10 euroa halvemmalla sekä biljardipöydän varaukset puoleen hintaan.

Vaasasta löytyy myös paljon kuntosaleja, jotka suosivat jäseniämme alennuksilla. Näistä tiedot osoitteesta:

http://www.vamok.fi/opiskelu/paikalliset-sininen-ja-vihrea-kortti.html

Vaasan uimahalli sijaitsee Hietalahdessa. Uimahallissa löytyy neljä erilaista allasta hyppytorneineen ja ponnahduslautoineen. Uimahallista löytyy myös kuntosali ja solarium. Asiakas saa yhdellä ostokerralla käyttää kuntosalia, allastiloja, pesutiloja ja osallistua ohjattuihin vesijumppiin. Uimahallista saa vuokrattua myös saunatiloja yksityiseen käyttöön.

Vaasassa on myös hyvät mahdollisuudet päästä seuraamaan huippu-urheilua! Vaasa Arenaa kotihallinaan pitävä Vaasan Sport pelaa Liigaa. Lisäksi Vaasassa on upouusi Elisa-stadion, jossa pääsee näin keväällä Vaasan Palloseuraa kannustamaan.

Joten ei huolta arvoisat lajitoverini! Vaasassa kesäkuntoon pääseminen on helppoa ja vaivatonta kuin valmistuminen. Tsemii kaikille keväälle!

-Juuso Hautala VAMOK hallituksen jäsen