Korttien ja tarrojen jakelu

Korttien ja tarrojen jakelu

KORTTIEN JAKELU

 

  • Opiskelijat voivat noutaa korttinsa VAMOKin toimistolta. Kortti saapuu Helsingistä noin kaksi-kolme viikkoa laskun maksamisen jälkeen. Korttia noudettaessa tulee todistaa henkilöllisyys.

LUKUVUOSITARROJEN JAKELU

 

  • Uusia lukuvuositarroja saa ympäri vuoden VAMOKin toimistolta.
  • Opiskelijakorttien lukuvuositarrat ovat voimassa ennakolta määritellyn ajan. Syksytarra on voimassa seuraavan tammikuun loppuun (esim. syksyn 2016 tarra on voimassa tammikuun 2017 loppuun), koko lukuvuodentarra jälkimmäisen vuoden syyskuun loppuun (esim. lukuvuoden 2016-17 tarra on voimassa syyskuun 2017 loppuun). Kevättarra on voimassa syyskuun loppuun (esim. kevättarra 2017 on voimassa syyskuun 2017 loppuun).

MUUTA

 

  • Mikäli et syystä tai toisesta pääse hakemaan opiskelijakorttiasi palvelupisteestä, ota yhteyttä VAMOKin toimistolle, niin sovitaan kortin postittamisesta kotiosoitteeseen.
  • Uusi lukuvuositarra on mahdollista saada myös siten, että lähetät opiskelijakorttisi postimerkillä ja osoitteellasi varustetun palautuskuoren kera VAMOKille. Vaihdamme uuden tarran korttiisi ja pistämme paluupostissa takaisin. Varmistathan, että jäsenmaksusi on maksettu ennen kuin lähetät korttisi ”tarranvaihtoon”!