Liity jäseneksi/Uudet jäsenet

LIITTYMINEN

  • Voit liittyä VAMOKin jäseneksi kun olet ilmoittautunut opiskelijaksi Vaasan ammattikorkeakouluun ja täytät opiskelijakortin myöntämisehdot. (kts. sivupalkista kohta kortin myöntämisehdot)
  • VAMOKin jäseneksi liittyminen on mahdollista vain sähköisesti. Voit tilata opiskelijakortin ja liittyä opiskelijakunnan jäseneksi osoitteessa www.frank.fi tai käyttää VAMOKin nettisivujen etusivulla olevaa linkkiä, joka ohjaa sinut samalla sivulle.
  • Ensimmäistä kertaa liittyvälle uudelle jäsenelle tilataan aina opiskelijakortti, joka maksaa 15,10€. Opiskelijakortti- ja liittymiskulut (0,90€) maksetaan vain kerran. Voit tutustua VAMOKin eri jäsenyysvaihtoehtoihin vasemmalta sivupalkista kohdasta ”Jäsenmaksut”.
  • Liityt VAMOKin jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja opiskelijakorttitilauksen ”liity jäseneksi” lomakkeella.
  • Tarvitset opiskelijakorttitilausta varten valokuvasi jpg-muodossa (kuvan voi rajata ”passikuva-tyyppiseksi” lomakkeen rajaustyökalulla).
  • Kun olet täyttänyt lomakkeen ja jäsenmaksusi on kirjautunut maksetuksi, käsittelemme jäsenhakemuksesi ja laitamme opiskelijakorttisi tilaukseen viipymättä (alamme tilata uusia kortteja elokuun alussa).
  • Korttien toimitusaika on 2-4 viikkoa tilauksessa, riippuen kortinvalmistajan tilauskannasta. Valmis kortti tulee valitsemasi korttimallin mukaan joko sinulle kotiin (Master card ja Master card ISIC) tai meille koululle (Kortti ilman maksuominaisuutta). Koululle tuleva kortti on haettavissa Tekun toimistolta tai Raastuvankadun päivystyksestä, riippuen kummassa opiskelet. Kortin saapumisesta ei ilmoiteta erikseen, vaan korttia voi kysellä hakupaikoista noin kahden-kolmen viikon kuluttua tilaamisesta.
  • Säilytämme noutamattomia kortteja toimistolla enintään yhden vuoden ajan toimituksesta, jonka jälkeen kortit hävitetään asianmukaisella tavalla.
  • Älä hämmästy vaikka nettilomakkeen kautta maksettu jäsenmaksu ohjautuu Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n tilille. Maksusi kirjautuu järjestelmässä VAMOKille ja SAMOK tilittää jäsenmaksut meille kootusti.
  • Mikäli tilaat opiskelijakortin, vaikka et ole oikeutettu siihen, palautamme rahasi, mutta perimme summasta 10€ käsittelymaksun.

KORTTIVAIHTOEHDOT

Opiskelijakortti maksuominaisuudella 15,10€
● Toimii perinteisen opiskelijakortin lisäksi myös Mastercard-maksukorttina, lataus- eli prepaid-periaatteella. Samalla kortilla voit siis todistaa olevasi opiskelija ja maksaa esimerkiksi opiskelijalounaan
● Tilausta varten tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen ja suomalaisen puhelinnumeron
● Tilausvaiheessa sinun tulee rekisteröityä myös Elisa Lompakon asiakkaaksi, jotta voit siirtää kortillesi rahaa
● Maksuominaisuudella varustetut kortit toimitetaan sinulle suoraan kotiisi.
● Muistathan hakea korttiisi opiskelijakuntasi toimistolta lukuvuositarran!

 

ISIC 30,10€
● Toimii kuten mastercard -opiskelijakortti.
● Toimii myös kansainvälisenä opiskelijakorttina.
● Tilaamalla ISIC-opiskelijakortin olet oikeutettu opiskelijaetuihin yli 120 maassa!

 

Opiskelijakortti ilman maksuominaisuutta 15,10€
● Perinteinen opiskelijakortti, jolla voit todistaa olevasi opiskelija kaikissa tilanteissa
● Korttiin ei voi valita ISIC-ominaisuutta
● Kortti toimitetaan opiskelijakunnan toimistolle