Liity jäseneksi/Uudet jäsenet

Jäseneksi liittyminen ja Frank-opiskelijakortin tilaaminen:

VAMOKin jäseneksi voi liittyä VAMKissa päätoimisesti opiskeleva (päivätoteutus, monimuoto, tai YAMK) opiskelija tai VAMKissa kirjoilla oleva Avoin AMK-opiskelija. Avoin AMK-opiskelija on oikeutettu VAMOKin jäsenkorttiin, mutta ei Frank-appin tai Frank-opiskelijakortin käyttöön.

 

Tilataksesi Frank-opiskelijakortin sinun täytyy ensin liittyä opiskelijakuntasi eli VAMOKin jäseneksi. Jäseneksi liittyessäsi, saat VAMOKin oman jäsenkortin ja liittymisen jälkeen voit ottaa käyttöösi valtakunnalliset opiskelijaedut joko lataamalla ilmaisen Frank- appin tai tilaamalla fyysisen Frank-opiskelijakortin.

 

Näin liityt VAMOKin jäseneksi:

  • Täytä tiedot oikein ja lisää kuva. Kuva tulee jäsenkorttiisi tunnistautumista varten ja sen täytyy olla edestäpäin otettu, passikuvaa muistuttava tunnistettava kasvokuva.
  • Jäsenkorttisi saapuu VAMOKin toimistolle noin kahden viikon sisällä tilaamisesta (syksyisin toimitus saattaa ruuhkautua). Kortin saapumisesta ei tule erillistä ilmoitusta, joten poikkeathan itse toimistolle kysymään sitä!

 

VAMOKin jäseneksi voit liittyä lukukaudeksi (syksy/kevät) tai koko lukuvuodeksi kerrallaan

  • Lukukausi syksy tai kevät 18,00€
  • Lukuvuosi 33,00€

 

Opiskelijakortin tilaaminen:

  • Liityttyäsi onnistuneesti opiskelijakuntasi eli VAMOKin jäseneksi, olet oikeutettu lataamaan käyttöösi ilmaisen Frank-opiskelijakortti-appin tai halutessasi tilaamaan fyysisen Frank-opiskelijakortin.
  • Sekä Frank-appin käyttöönotto että Frank-opiskelijakortin tilaaminen vaativat, että tieto opiskelijakuntasi jäsenyydestä on siirtynyt Frankin tietojärjestelmään. Tämän tiedon siirtymisessä kestää 1-2 arkivuorokautta jäseneksi liittymisestä. Lisätietoja Frankista ja valtakunnallisesta opiskelijakortista löydät täältä: https://www.frank.fi/opiskelijakortti/

 

Frankin hinnasto:

digitaalinen opiskelijakortti: Frank App 0,00€

muovinen opiskelijakortti maksuominaisuudella 0,00€

muovinen opiskelijakortti maksuominaisuudella + ISIC-lisenssi 15,00€

muovinen opiskelijakortti ilman maksuominaisuutta 15,10€+posti 1,00€

muovinen opiskelijakortti ilman maksuominaisuutta + ISIC-lisenssi 30,10€+posti 1,00€