Valtakunnalliset opiskelija-alennukset (FRANK)

Jäsenedut, VALTAKUNNALLISET / SININEN KORTTI

Sinisen opiskelijakortin valtakunnalliset edut

 

KATSO KAIKKI VALTAKUNNALLISET OPISKELIJA-ALENNUKSET OSOITTEESTA: https://frank.fi/fi/alennukset/

VR

Alennus kaukoliikenteen junissa
– perusliput 45-55 %
– joustava lippu 45-55%
– 10 matkan sarjalippu 50%

 

Opiskelija-alennus lasketaan alentamattomasta aikuisen junalipun hinnasta. Opiskelija-alennus on suurempi lipuissa, jotka kohdistuvat vähemmän kysytyille junavuoroille ja pienempi lipuissa, jotka kohdistuvat kysytyimmille junavuoroille.

 

Alennus lähiliikenteen lipuista
– kertalippu 50% (vähimmäishinta voimassa olevan 1 vyöhykkeen alentamattoman aikuisen kertalipun hinta)
– 10 matkan sarjalippu 50 %

 

Opiskelija-alennus lasketaan alentamattomasta aikuisen vyöhykelipun hinnasta.

Matkahuolto

Matkahuollon opiskelija-alennus on 50 % aikuisten kilometritaksan mukaisesta menolipun hinnasta, kun matka on vähintään 80 km ja kun lippu ostetaan etukäteen Matkahuollosta, matkatoimistosta tai lippuja myyvältä asiamieheltä.
Lisätietoja: www.matkahuolto.fi.

Kilroy Travels

Opiskelijakortilla kansainväliset alennuskortit, joilla saa opiskelijahintaiset lentoliput.
Lisätietoja: www.kilroytravels.fi

If Vahinkovakuutus

Jäsenhintaiset vakuutukset, katso lisätiedot osoitteesta www.if.fi/samok

Suomen Retkeilymajat SRM

Alennus Suomen SRM-hostelleissa on 10 % normaalista majoitushinnasta. Etu on henkilökohtainen. Ketjuun kuuluu 65 hostellia eri puolilla Suomea.
Jäsenet ovat oikeutettuja myös Hostelling International -ketjun jäsenkorttiin alennettuun hintaan: aikuisen kortti (17 v. täyttäneet) maksaa 12 euroa (norm. 17  euroa), juniorikortti (4 – 16 -vuotiaat) 5 euroa (norm. 10 euroa) sekä perhejuniori (4-16 v, kun vanhemmat ostavat kortit itselleen samanaikaisesti) 2 euroa. Ryhmäkortti (vähintään 10 hlöä) 50 euroa. Ainaisjäsenyys 120 euroa, normaalisti 150 euroa. Kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa yöpymiseen kaikissa HI-hostelleissa; osassa kortti on pakollinen. Kansainvälisellä hostellikortilla saa myös erilaisia alennuksia ja etuja kotimaassa ja ulkomailla. Hostellikortti on henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostokuukaudesta lukien. Kortin voi ostaa tai tilata SRM:n toimistosta tai SRM:n asioimistoista.
Lisätietoja: http://www.hostellit.fi/info/jasenjarjestot/jasenedut.aspx

A-lehdet

-50% opiskelija-alennuksen valikoimasta A-lehtien ja Image-kustannuksen lehtiä. Etu koskee vuoden määräaikaista tilausta
Lisätietoja: http://www.oll.fi/a-lehdet

Visa

90 opintopistettä suorittaneilla ja 20 vuotta täyttäneillä maksuhäiriöttömillä ammattikorkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus Visa-korttiin. Kortti anotaan omasta pankista. Lisätietoja saat omasta pankistasi.

Kelan ateriatuettu ruokailu

Kelan ateriatuetun lounaan saa kaikissa ateriatuen piiriin kuuluvissa opiskelijaravintoloissa. Edun saamiseksi on esitettävä SAMOK-opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

OLL:n neuvottelemat kunto- ja liikuntatapahtumien alennukset

Lisätiedot: http://www.oll.fi/etutapahtumat