Opiskelijakortti

  • Lukuvuosi (syksy+kevät) 33€
  • Lukukausi (syksy TAI kevät) 18€

 

  • Maksaessasi koko lukuvuoden jäsenmaksun (syksy+kevät), jäsenyys ja jäsenkortissa oleva lukuvuositarra ovat voimassa 30.9. saakka.
  • Maksaessasi pelkän syyslukukauden jäsenmaksun, jäsenyys ja syksyn lukuvuositarra ovat voimassa 31.1. saakka.
  • Kevätlukukauden jäsenmaksun voit maksaa tammikuusta alkaen, jolloin jäsenyys ja kevään lukuvuositarra ovat voimassa 30.9. saakka.

Voit hakea korttiisi uuden lukuvuositarran aina kun edellisen voimassaoloaika päättyy ja olet maksanut tulevan jakson jäsenmaksun.

Slice.fi-mobiiliopiskelijakortti

 

Slice.fi-mobiilisovelluksen ja sen sisältämän digitaalisen AMK-opiskelijakortin käyttäminen on VAMOKin jäsenille maksutonta.

 

Jäseneksi liittyessäsi saat VAMOKille ilmoittamaasi sähköpostiin tunnukset Slice.fi-sovellukseen kirjautumiseen.

 

Kirjautumalla Slice.fi-mobiilisovellukseen sähköpostiin saamillasi tunnuksilla, saat käyttöösi digitaalisen AMK-opiskelijakortin, jolla olet oikeutettu valtakunnallisiin opiskelijaetuihin, kuten VR, Matkahuolto ja Kelan ateriatuki sekä Vaasan paikallisiin opiskelijaetuihin, jotka löytyvätkin kätevästi appistä listattuna.

 

VAMOKin logolla varustettu AMK-opiskelijakortti toimii myös opiskelijakunnan jäsenyyden virallisena tunnisteena, joten saat sillä kätevästi käyttöösi myös VAMOKin jäsenedut ja alennukset. Uusi app mahdollistaa yhteistyökumppaneillemme entistä paremmat mahdollisuudet monipuolisten jäsenetujen tarjoamiseen, esim. tuntuvien kertaluontoisten ja rajoitettujen tarjousten muodossa.

 

Myös avoimessa AMK:ssa opiskeleva VAMOKin jäsen voi käyttää Slice.fi-appia, jolloin hänellä näkyy appissa digitaalinen versio VAMOKin jäsenkortista.

 

Sovelluksesta löydät myös VAMOKin liikuntavuorot, kampusalueen Juveneksen ruokalistat sekä VAMOK-tiedotteet, joten Slice.fi-appin käyttöönoton myötä löydät tarvitsemasi tiedot entistä helpommin yhdestä paikasta.

AMK-opiskelijakortti

 

Jos haluat digitaalisen opiskelijakortin lisäksi fyysisen AMK-opiskelijakortin, on sellainen mahdollista tilata 10 euron hintaan täältä :  https://verkkoasiointi.jasrek.fi/fi/vamok/

 

VAMOKin logolla varustetulla AMK-opiskelijakortilla saat käyttöösi sekä valtakunnalliset opiskelijaedut että paikalliset VAMOKin jäsenedut.

 

Tilattu kortti saapuu noin kaksi-kolme viikkoa tilaamisen jälkeen VAMOKin toimistolle, josta sen voi käydä henkilöllisyystodistusta vastaan noutamassa. Korttisi saapumisesta ei tule erillistä ilmoitusta.

 

Jotta korttisi olisi voimassa, tarvitset siihen lukuvuositarran. Tarroja saa ympäri vuoden VAMOKin toimistolta.

 

Opiskelijakorttien lukuvuositarrat ovat voimassa ennalta määrätyn ajan. Syksyn tarra on voimassa seuraavan tammikuun loppuun (esim. syksyn 2018 tarra on voimassa tammikuun 2019 loppuun), koko lukuvuoden tarra on voimassa jälkimmäisen vuoden syyskuun loppuun (esim. lukuvuoden 2018-19 tarra on voimassa syyskuun 2019 loppuun). Kevään tarra on voimassa syyskuun loppuun (esim. kevään 2019 tarra on voimassa syyskuun 2019 loppuun).

VAMOK-jäsenkortti  (Avoin AMK)

 

Voit tilata fyysisen VAMOK-jäsenkortin 10 euron hintaan täältä: https://verkkoasiointi.jasrek.fi/fi/vamok/

 

VAMOKin jäsenkortilla saat käyttöösi kaikki VAMOKin paikalliset jäsenedut, mutta et ole oikeutettu valtakunnallisiin opiskelija-alennuksiin (esim. VR, Matkahuolto, Kela).

 

Tilattu jäsenkortti saapuu noin kaksi-kolme viikkoa tilaamisen jälkeen VAMOKin toimistolle, josta sen voi käydä henkilöllisyystodistusta vastaan noutamassa. Korttisi saapumisesta ei tule erillistä ilmoitusta.

 

Jotta korttisi olisi voimassa, tarvitset siihen lukuvuositarran. Tarroja saa ympäri vuoden VAMOKin toimistolta.

 

Jäsenkorttien lukuvuositarrat ovat voimassa ennalta määrätyn ajan. Syksyn tarra on voimassa seuraavan tammikuun loppuun (esim. syksyn 2018 tarra on voimassa tammikuun 2019 loppuun), koko lukuvuoden tarra on voimassa jälkimmäisen vuoden syyskuun loppuun (esim. lukuvuoden 2018-19 tarra on voimassa syyskuun 2019 loppuun). Kevään tarra on voimassa syyskuun loppuun (esim. kevään 2019 tarra on voimassa syyskuun 2019 loppuun).