VAMOK Gaming ja kerhotoiminta

VAMOK Gaming

 

VAMOK Gaming on videopelaamisesta kiinnostuneille opiskelijoille suunnattu yhteisö, jossa voi tavata muita pelaamisesta innostuneita.

 

Pidätkö videopelien pelaamisesta ja haluat päästä keskustelemaan aiheeseen liittyvistä asioista muiden opiskelijoiden kanssa? VAMOKilla on oma peliyhteisö nimellä VAMOK Gaming, jonka tarkoituksena on saattaa pelaamisesta kiinnostuneet samaan paikkaan. Toiminta tapahtuu päätoimisesti Discord -palvelimella, josta löytyy puhe- ja teksti-kanavia eri peleihin ja aiheisiin liittyen. VAMOKin Discord toimii myös VAMOK Gamingin peliturnausten tukikohtana, eli turnausten aikaan kommunikaatio keskittyy sinne.

 

Tervetuloa tutustumaan palvelimelle ja ota puhekanavat käyttöön kavereiden kanssa pelatessa!

 

Linkki VAMOK Discordiin

 

VAMOK Lautapelikerho

 

Yksi VAMOKin tarjoamista erilaisista vapaa-ajan aktiviteeteista on vuonna 2019 perustettu lautapelikerho.
Lautapelikerho on kaikille VAMOKin jäsenille ilmainen kerho ja lautapelejä pelaillaan 2 kertaa kuussa, joka toinen tiistai klo 17.00 alkaen. Pelipaikkana toimivat VAMKin päärakennuksessa sijaitsevat VAMOKin saunatilat. Saunatilojen sisäänkäynti löytyy VAMKin takapihan parkkipaikan puolelta osoitteessa Palosaarentie 8.

 

Kevään 2022 lautapelikerhon peli-illat klo 17.00 alkaen:  11.1.2022, 25.1.2022, 8.2.2022, 22.2.2022, 8.3.2022, 22.3.2022, 5.4.2022, 19.4.2022.

 

Kokoontumisrajoitusten lievennyttyä lautapelikerho jatkaa taas toimintaansa normaalin aikataulun mukaisesti 8.2.2022 alkaen!

 

Lautapelikerholle on sekä Facebookissa että Whatsappissa omat avoimet ryhmänsä, joista saat ajankohtaista tietoa kerhoon liittyen ja siellä valitaan jokaisella kerralla pelattavat pelit sekä sovitaan pelisäännöt. Kerholla on vetäjä joka tuo joka peli-iltaan pelejä mukanaan, joten et välttämättä tarvitse edes omia pelejä päästäksesi mukaan toimintaan.

 

Linkki Lautapelikerhon Facebook-ryhmään
Kutsulinkki Lautapelikerhon Whatsappiin

 

VAMOK Formula 1 -kerho

VAMOKin Formula 1 -kerho on paikka, johon kaikki lajista kiinnostuneet voivat kokoontua seuraamaan kilpailutapahtumia yhdessä Discordissa ja keskustelemaan lajista yleisesti.

 

Linkki Formula 1 -kerhon Discordiin