VAMOK Gaming

VAMOK Gaming

 

VAMOK Gaming on videopelaamisesta kiinnostuneille opiskelijoille suunnattu yhteisö, jossa voi tavata muita pelaamisesta innostuneita.

 

Pidätkö videopelien pelaamisesta ja haluat päästä keskustelemaan aiheeseen liittyvistä asioista muiden opiskelijoiden kanssa? VAMOKilla on oma peliyhteisö nimellä VAMOK Gaming, jonka tarkoituksena on saattaa pelaamisesta kiinnostuneet samaan paikkaan. Toiminta tapahtuu päätoimisesti Discord -palvelimella, josta löytyy puhe- ja teksti-kanavia eri peleihin ja aiheisiin liittyen. VAMOKin Discord toimii myös VAMOK Gamingin peliturnausten tukikohtana, eli turnausten aikaan kommunikaatio keskittyy sinne.

 

Tervetuloa tutustumaan palvelimelle ja ota kanavat käyttöön kavereiden kanssa pelatessa!

 

Linkki Discordiin

 

VAMOK Lautapelikerho

 

Yksi VAMOKin tarjoamista erilaisista vapaa-ajan aktiviteeteista on vuonna 2019 perustettu lautapelikerho.
Lautapelikerho on kaikille VAMOKin jäsenille ilmainen kerho ja lautapelejä pelaillaan 2 kertaa kuussa, joka toinen tiistai klo 17.00 alkaen. Pelipaikkana toimivat VAMKin päärakennuksessa sijaitsevat VAMOKin saunatilat. Saunatilojen sisäänkäynti löytyy VAMKin takapihan parkkipaikan puolelta osoitteessa Palosaarentie 8.

 

Lautapelikerholle on Facebookissa oma ryhmänsä, josta saat ajankohtaista tietoa kerhoon liittyen ja siellä valitaan jokaisella kerralla pelattavat pelit sekä sovitaan pelisäännöt. Kerholla on vetäjä joka tuo joka peli-iltaan pelejä mukanaan, joten et välttämättä tarvitse edes omia pelejä päästäksesi mukaan toimintaan.

 

Linkki Lautapelikerhon Facebook-ryhmään