First Week Festival

VAMOKin First Week Festival potkaisee kouluvuoden räväkästi käyntiin. Ensimmäisen viikon aikana järjestetään monenmoista tapahtumaa, jolla varmasti jokainen uusi ja vanha opiskelija saa vauhdikkaan startin raskaalle kouluvuodelle. Viikon aikana ohjelmassa on ainakin muun muassa lautapeli-ilta, supersuosion saavuttanut pubivisa, harkkasitsit ja perjantaibileet.

 

Näissä eri kemuissa pääset tutustumaan uusiin Vaasaan saapuneisiin opiskelijoihin tai mahdollisesti jo opiskelijabileiden konkareihin. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin ensimmäisellä viikolla joten kannattaa olla nopea, jos bileisiin haluaa mukaan.

Vuonna 2018 First Week Festivalin tapahtumiin kuuluu:

 

4.9. Pubivisa

VAMOKin pubivisat järjestetään perinteisesti torstaisin VAMOKin yhteistyöbaarissa Leipiksellä. Pubivisoissa vastataan yleistietoa koskeviin kysymyksiin neljän hengen joukkueissa, ja voittajille jaetaan mahtavat palkinnot! Kaikenlainen huijaaminen on ankarasti kielletty.

 

6.9.  Welcome home -party

Huikeat Welcome home -bileet Leipätehtaalla!

 

7.9. Lukuvuoden avajaiset

Lukuvuoden avajaiset järjestetään Vaasan torilla yhdessä VAMKin ja muiden Vaasalaisten korkeakoulujen kanssa. Lukuvuoden avajaiset on alkoholiton tapahtuma, jossa esiintymässä nähdään vuonna 2017 Italobrothers. Lisäksi tapahtumassa on eri puhujia ja järjestöjen ja yhteistyökumppaneiden ständejä, joiden yhteydessä on mahdollista tutustua heidän toimintaansa.

 

8.9. Sitsit &  -party

First Week Festivalin tapahtumiin kuuluu myös harkkasitsit, joilloin ensimmäisen vuoden opiskelijat tutustutetaan sitsaamisen saloihin! Näille sitseille liput viedään käsistä, joten ole nopea! Ja vaikket sitseille pääsisikään, ovat kaikki tervetulleita sitsien jatkobileisiin Leipikselle. Tällä kertaa teemana on!

 

9.9. Beer Pong -turnaus

Vuonna 2017 First Week Festivalin ohjelmaan kuuluu myös Beer Pong -turnaus, tai oikeastaan kyse on Water Pongista! Säännöt ovat Beer Pongista tutut, mutta kisaa käydään vesikupeilla. Tule Leipikselle kisaamaan Beer Pongin mestaruudesta tai vain viettämään rentoa iltaa mukavassa seurassa.