Hattarakone

VAMOKin pinkki hattarakone on vuokrattavissa tapahtumiisi herkkusuita ilahduttamaan!

Hattarakonetta on helppo käyttää ja saat mukaasi meiltä myös 50 kappaletta hattaratikkuja sekä paketin sokeria hattaran valmistusta varten.

 

Hinnasto

 

VAMOKin jäsen            

1vrk – 35€

2vrk tai vkl – 55€

 

Muut

1vrk – 50€

2vrk tai vkl – 70€

 

Mikäli vuokraat hattarakoneen vuorokaudeksi, niin nouto arkena (maanantai-torstai) klo 12:00-15:00 ja palautus seuraavana päivänä klo 11:30 mennessä. Viikonloppuvuokran nouto perjantaina klo 12:00-14:00 ja palautus seuraavana maanantaina klo 10:00-11:30. Poikkeukset sopimuksen mukaan. Mikäli haluat vuokrata hattarakoneen koko viikonlopuksi, niin varaa alla olevasta varauskalenterista kyseisen viikon perjantaipäivä.

 

Hattarakonetta tulee käyttää ainoastaan ulkotiloissa tai tilavissa ja hyvin ilmastoiduissa sisätiloissa. Käytön aikana kone kuumentuu ja levittää sokeripölyä, johon palohälytin saattaa reagoida.

 

Hattarakone tulee palauttaa sovittuna ajankohtana puhdistettuna ja vuokralle annon mukaisessa kunnossa. Kone tarkastetaan yhdessä vuokraajan kanssa ennen vuokralle antoa. Mikäli vuokraaja vaurioittaa koneen tai jonkin sen osan käyttökelvottomaksi, on hän velvollinen korvaamaan vuokranantajalle uuden vastaavan tuotteen hinnan. Mikäli kone palautetaan likaisena, vuokraaja on velvollinen maksamaan 100€:n puhdistusmaksun.

 

Myöhästymismaksu 50€ ja varusteiden vuokra jokaiselta alkavalta vuorokaudelta.

 

HUOM! Mikäli haluat varata hattarakoneen koko viikonlopuksi, niin tee varauksesi kyseisen viikon perjantaipäivän kohdalle.

Varauskalenteri
Kalenteri latautuu...
- Vapaa
27
- Varattu

Etunimi / First name*:

Sukunimi / Surname*:

Järjestö tai yritys / Association or company:

Sähköposti / Email*:

Puhelinnumero / Phone number*:

Lisätiedot / More information:

Saunan vuokrausehdot

Sumopukujen vuokrausehdot

Hattarakoneen vuokrausehdot

 

captcha