Sumopuvot

VAMOKin sumopuvut

VAMOKilta löytyvät myös sumopainipuvut vuokrattavaksi esimerkiksi opiskelijatapahtumiin tai muihin tilaisuuksiisi. Sumopukuvuokraukseen sisältyy kaksi kappaletta aikuisten sumopukuja, kypärät sekä yksi iso tatami (noin 4m x 4m) ottelua varten.

 

Mikäli vuokraat sumopuvut vuorokaudeksi, niin nouto arkisin (maanantai-torstai) klo 12:00-15:00 ja palautus seuraavana päivänä klo 11:30 mennessä.

Viikonloppuvuokran nouto perjantaina klo 12:00-14:00 ja palautus seuraavana maanantaina klo 10:00-11:30. Poikkeukset sopimuksen mukaan. Mikäli haluat varata sumopuvut koko viikonlopuksi, niin tee varauksesi kyseisen viikon perjantaipäivän kohdalle.

 

Mikäli tilaisuus järjestetään kesällä ulkotiloissa, vuokraaja huolehtii, että alustana on tasainen nurmikko. Sumovarusteet tulee pitää kuivina. Sumovarusteita ei siis saa käyttää sateella eikä kostealla säällä, koska varusteiden pehmusteet vahingoittuvat. Sumovarusteiden ulkokäyttö talvella on kielletty.

 

Varusteet tulee palauttaa sovittuna ajankohtana puhdistettuina ja vuokralle annon mukaisessa kunnossa. Varusteet tarkastetaan yhdessä vuokraajan kanssa ennen vuokralle antoa. Mikäli vuokraaja vaurioittaa varusteen käyttökelvottomaksi, on hän velvollinen korvaamaan vuokranantajalle uuden vastaavan varusteen hinnan. Mikäli varusteet palautetaan likaisina, vuokraaja on velvollinen maksamaan 100€:n puhdistusmaksun.

HUOM!

 

Myöhästymismaksu 50€ ja varusteiden vuokra jokaiselta alkavalta vuorokaudelta.

 

Mikäli haluat varata sumopuvut koko viikonlopuksi, niin tee varauksesi kyseisen viikon perjantaipäivän kohdalle.

 

Peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen vuokrausajankohtaa. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi vuokrahinta.

Hinnasto

VAMOKin jäsen
1vuorokausi
€60
2 vuorokautta tai viikonloppu
€100
Muut
1 vuorokausi
€120
2 vuorokautta tai viikonloppu
€160

Varauskalenteri

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
06
- Varattu

Etunimi / First name*:

Sukunimi / Surname*:

Järjestö tai yritys / Association or company:

Sähköposti / Email*:

Puhelinnumero / Phone number*:

Lisätiedot / More information:

Saunan vuokrausehdot

Sumopukujen vuokrausehdot

Hattarakoneen vuokrausehdot

 

captcha