First Week Festival

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

First Week Festival

syyskuu 5 - syyskuu 10

Vapaa

Tapahtuma navigointi

VAMOKin First Week Festival potkaisee kouluvuoden räväkästi käyntiin. Ensimmäisen viikon aikana järjestetään monenmoista tapahtumaa, jolla varmasti jokainen uusi ja vanha opiskelija saa vauhdikkaan startin raskaalle kouluvuodelle. Viikon aikana ohjelmassa on ainakin muun muassa lautapeli-ilta, supersuosion saavuttanut pubivisa, harkkasitsit ja perjantaibileet.

Näissä eri kemuissa pääset tutustumaan uusiin Vaasaan saapuneisiin opiskelijoihin tai mahdollisesti jo opiskelijabileiden konkareihin. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin ensimmäisellä viikolla joten kannattaa olla nopea, jos bileisiin haluaa mukaan.

Vuonna 2016 First Week Festivalin tapahtumiin kuuluu:

5.9. Lautapeli-ilta

Lautapeli-ilta on alkoholiton tapahtuma, jossa pelaillaan yhdessä rennossa hengessä erilaisia lautapelejä VAMOKin toimistolla VAMKin Palosaaren kampuksella. Voit myös tuoda lautapeli-iltaan omia lautapelejäsi muiden iloksi!

7.9. Lukuvuoden avajaiset & Welcome home -party

Lukuvuoden avajaiset ja niiden jatkobileet järjestetään yhdessä VAMKin kanssa. Lukuvuoden avajaiset on alkoholiton tapahtuma, jossa esiintymässä nähdään vuonna 2016 Sebastian Da Costa ja Jukka Poika. Lisäksi tapahtumassa on eri puhujia ja järjestöjen ja yhteistyökumppaneiden ständejä, joiden yhteydessä on mahdollista tutustua heidän toimintaansa. Lisäksi illalla on luvassa huikeat Welcome home -jatkobileet!

8.9. Pubivisa

VAMOKin pubivisat järjestetään perinteisesti torstaisin VAMOKin yhteistyöbaarissa Leipiksellä. Pubivisoissa vastataan yleistietoa koskeviin kysymyksiin neljän hengen joukkueissa, ja voittajille jaetaan mahtavat palkinnot! Kaikenlainen huijaaminen on ankarasti kielletty.

9.9. Sitsit & Party animal -party

First Week Festivalin tapahtumiin kuuluu myös harkkasitsit, joilloin ensimmäisen vuoden opiskelijat tutustutetaan sitsaamisen saloihin! Näille sitseille liput viedään käsistä, joten ole nopea! Ja vaikket sitseille pääsisikään, ovat kaikki tervetulleita sitsien jatkobileisiin Leipikselle. Tällä kertaa teemana on Party Animal!

10.9. Beer Pong -turnaus

Vuonna 2016 First Week Festivalin ohjelmaan kuuluu myös Beer Pong -turnaus, tai oikeastaan kyse on Water Pongista! Säännöt ovat Beer Pongista tutut, mutta kisaa käydään vesikupeilla. Tule Leipikselle kisaamaan Water Pongin mestaruudesta tai vain viettämään rentoa iltaa mukavassa seurassa

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
syyskuu 5
Loppuu:
syyskuu 10
Hinta:
Vapaa