VAMOK vuosijuhlat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

VAMOK vuosijuhlat

27 lokakuun, 2018

Vuosijuhlat ovat vuoden kohokohta, jossa juhlitaan aina vuoden vanhempaa opiskelijakuntaa ykköset päällä. Juhlissa käyttäydytään juhlaetiketin mukaisesti hauskanpitoa kuitenkaan unohtamatta. Juhlaetiketin mukaan esimerkiksi miesten tulee käyttäytyä naisia kohtaan erityisen kohteliaasti.

Tilaisuus on luonteeltaan hyvin juhlava ja sinne onkin suotavaa pukeutua tyylikkäästi.
Tämä tarkoittaa miehillä tummaa pukua tai frakkia ja naisilla coctailmekkoa tai kokopitkää iltapukua, kutsussa ilmoitetun dress coden mukaisesti.

Vuosijuhlat ovat yleensä paljon hintavammat kuin opiskelijakunnan normibileet, mutta vuosijuhlat tarjoavat rahalle ehdottomasti vastinetta! VAMOKin vuosijuhlilla hintaan on perinteisesti sisältynyt kolmen ruokalajin illallinen, loputtomasti juhlajuomaa, huippuohjelmaa juhlan aikana ja lippu jatkobileisiin sekä pääsy seuraavan päivän silliaamiaiselle eli tuttavallisemmin sillikselle.

Tapahtuman läpiviennistä vastaa seremoniamestari. Vuosijuhlien ohjelma alkaa eri tahojen (yhteistyökumppanit, opiskelijajärjestöt) tervehdyksillä ja lahjoillla, jotka alkavat yleensä tuntia ennen varsinaista juhlaa. Tervehdyksillä tarjoillaan usein kuohuviiniä tai jokin muu alkumalja. Tervehdyksillä jaetaan opiskelijakunnalle myös lahjoja. Tämän jälkeen alkaa itse iltajuhla, johon kuuluu ruokaa ja juomaa, lauluja, puheita ja esityksiä. Iltajuhla alkaa sillä, että juhlasaliin tuodaan opiskelijakunnan ja Suomen liput ja ne asetetaan paikalleen. Tämän jälkeen lauletaan yksi järjestölle ominainen laulu. Tämän jälkeen istuudutaan ja esittäydytään pöytäkavereille. Vuosijuhlilla syödään hienosti pitkän kaavan mukaan eli tarjolla on alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka juomineen. Ruokailu tapahtuu ohjelman ohessa ja illallisen aikana jokainen vieras voi ehdottaa laulua ja vuosijuhlissa lauletaankin yleensä todella paljon. Ja mitkä olisivatkaan juhlat ilman jatkoja! Iltajuhlan jälkeen on luvassa astetta vapautuneemmat jatkot, jossa usein juhlitaan aamuun asti.

Juhlien alussa vieraat saavat käsiinsä ohjelmavihkosen, joka sisältää myös erilaisia lauluja. Perinteisesti ohjelmaan voi kuulua puheenjohtajan tervehdys, ammattikorkeakoulun tervehdys, juhlapuhe ja puhe naiselle. Puheiden lisäksi ohjelmassa on mahdollisten kunnianosoitusten jakaminen. Ohjelmaan voi kuulua myös erilaisia musiikkiesityksiä ja muita performansseja.

Vuosijuhliin saa osallistua kuka tahansa ja toivommekin, että mahdollisimman moni opiskelija juhliin saapuu! Vuosijuhlat ovat yksi opiskelijaelämän hauskimpia ja ikimuistoisimpia tilaisuuksia, jotka jäävät taatusti kaikkien juhlavieraiden mieleen.

Opiskelijoiden ei tarvitse tuoda mukanaan lahjaa tai tervehdystä. Opiskelija tarvitsee vuosijuhlia varten ainoastaan dress coden mukaisen vaatetuksen sekä illalliskortin. Vuosijuhliin ilmoittaudutaan hyvissä ajoin ennen juhlia ja illalliskortin hinta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli et pääse osallistumaan itse illallisjuhlaan, ei hätää, olet erittäin tervetullut vuosijuhlien jatkoille! Iltabileissä jatketaan samaa juhlallista teemaa, joten tällöin haalarit jätetään poikkeuksellisesti kotiin ja päälle puetaan juhlavaatteet.

Huomionosoitukset myönnetään opiskelijakunnan merkkiohjesäännön mukaisesti:

VAMOK Merkkiohjesääntö VALMIS

Lisätietoa vuosijuhlista:

hallitus(at)vamok.fi

jasenpalvelusihteeri(at)vamok.fi

Tiedot

Päivämäärä:
27 lokakuun, 2018