Beer Pong-pöydät

VAMOKin Beer Pong -pöydät

VAMOKilta löytyy viralliset kisamitat täyttävä Beer Pong -pöytä valmiina vuokrattavaksi tapahtumaasi tai illanviettoa varten!

 

Mikäli vuokraat beer pong -pöydän vuorokaudeksi, niin nouto arkena (maanantai-torstai) klo 12:00-15:00 ja palautus seuraavana päivänä klo 11:30 mennessä. Viikonloppuvuokran nouto perjantaina klo 12:00-14:00 ja palautus seuraavana maanantaina klo 10:00-11:30. Poikkeukset sopimuksen mukaan. Mikäli haluat vuokrata beer pong -pöydän koko viikonlopuksi, niin varaa alla olevasta varauskalenterista kyseisen viikon perjantaipäivä.

 

Beer pong -pöytä tulee palauttaa sovittuna ajankohtana puhdistettuna ja vuokralle annon mukaisessa kunnossa. Pöytä tarkastetaan yhdessä vuokraajan kanssa ennen vuokralle antoa. Mikäli vuokraaja vaurioittaa pöydän tai jonkin sen osan käyttökelvottomaksi, on hän velvollinen korvaamaan vuokranantajalle uuden vastaavan tuotteen hinnan. Mikäli pöytä palautetaan likaisena, vuokraaja on velvollinen maksamaan 100€:n puhdistusmaksun.

HUOM!

 

Myöhästymismaksu 50€ ja Pöydän vuokra jokaiselta alkavalta vuorokaudelta.

 

Mikäli haluat varata beer pong -pöydän koko viikonlopuksi, niin tee varauksesi kyseisen viikon perjantaipäivän kohdalle.

Hinnasto

VAMOKin jäsen
1 vuorokausi
€15
2 vuorokautta tai viikonloppu
€25
Muut
1 vuorokausi
€20
2 vuorokautta tai viikonloppu
€30

Varauskalenteri

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
06
- Varattu

Etunimi / First name*:

Sukunimi / Surname*:

Järjestö tai yritys / Association or company:

Sähköposti / Email*:

Puhelinnumero / Phone number*:

Lisätiedot / More information:

Saunan vuokrausehdot

Sumopukujen vuokrausehdot

Hattarakoneen vuokrausehdot

 

captcha