Opiskelijakulttuuri

Kerhot

Kerhot

Löydä samanmielisiä harrastajia

Opiskelijakunnalla on toiminnassa kolme itseohjautuvaa kerhoa. Kerhojen tarkoitus on saattaa yhteen samoista aiheista kiinnostuneita opiskelijoita ja tukea yhteisöllistä kehitystä. Kerhoissamme noudatetaan VAMOKin turvallisemman tilan periaatteita. 

Tahtoisitko perustaa kerhon?

Oletko kiinnostunut kerhon perustamisesta, mutta et tiedä mistä aloittaa? Voit olla yhteydessä VAMOKiin ja keskustella, olisiko sinun ideasi seuraava kerhomme. 

Kerhomme
Lautapelikerho

VAMOKin lautapelikerho kokoontuu pelaamaan joka toinen tiistai klo 17.00. Kerhon pelipaikkana toimii VAMKin rakennuksessa sijaitsevat VAMOKin saunatilat.

Kerho on avoin kaikille opiskelijakunnan jäsenille. Voit ottaa omia pelejä mukaan, tai pelata joko muiden pelejä tai saunatiloilla olevia pelejä.

Kevään 2024 peli-illat: 23.01., 06.02., 20.02., 05.03., 19.03., 02.04., 16.04., 30.04.

VAMOK Gaming

VAMOK Gaming on videopelaamisesta kiinnostuneille opiskelijoille suunnattu yhteisö, jossa voi tavata muita pelaamisesta innostuneita.

Toiminta pyörii päätoimisesti VAMOKin Discord-palvelimella, josta löytyy puhe- ja tekstikanavia eri peleihin ja aiheisiin liittyen.

Tervetuloa tutustumaan palvelimelle ja ota puhekanavat käyttöön kavereiden kanssa pelatessa!

Formula 1 -kerho

VAMOKin Formula 1-kerho on paikka, johon kaikki lajista kiinnostuneet voivat kokoontua seuraamaan kilpailuja ja keskustelemaan lajista yleisesti. 

Frisbeegolfkerho

Frisbeegolfkerho on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lajista. Kerho järjestää säännöllisiä kokoontumisia, mutta päivät ja pelikenttä sovitaan yhteisesti kerhon vetäjän ja jäsenten kesken noin kerran kahdessa viikossa sääolosuhteista riippuen.

Kerhoon voi liittyä kuka tahansa, riippumatta omasta taitotasostaan. Lisäksi VAMOK tarjoaa mahdollisuuden lainata pelivälineitä niille, jotka eivät vielä omista omia kiekkoja.

Kurssihelpperi

VAMOK järjestää opiskelijoille Kurssihelpperi -toimintaa. Kurssihelpperin tarkoituksena on tarjota sosiaali -ja terveysalan opiskelijoille lisäopetusta lääkelaskuihin sekä liiketalouden opiskelijoille lisäopetusta kirjanpidon opintoihin.

Lisätietoja saa sähköpostitse osoitteesta kopo@vamok.fi.