Vuokratoiminta

Sauna

Sauna

VAMOKin sauna

Saunatila sijaitsee Vaasan ammattikorkeakoulun kiinteistössä Palosaarella, josta saunatilojen sisäänkäynti löytyy VAMKin takapihan parkkipaikan puolelta osoitteessa Palosaarentie 8. Saunatilalla on oma muusta koulusta erotettu sisäänkäyntinsä, eikä sieltä ole kulkuyhteyttä koulurakennuksen muihin tiloihin, joten vuokrattavaan tilaan saa vapaasti tuoda esim. omat tarjoilut juhlapäivän vieton lomassa nautittavaksi.

Tiloista löytyy myös 2 WC:tä sekä eteis- ja käytävätilaa, joista löydät mm. Hartwallin virvoitusjuoma-automaatin. VAMOKin saunan käyttösääntöjen mukainen tilojen vuokra-aika on klo 16.00–24.00, jonka jälkeen tiloissa menevät hälytykset päälle. Saunatilan vuokrahintaan ei sisälly siivouspalvelua, vaan jokainen vuokralainen siivoaa tilat oman käyttönsä jälkeen. Vuokralainen voi kuitenkin käydä siivoamassa tilat myös vuokrausta seuraavana aamuna klo 8.00–12.00 välisenä aikana, ennen avaimen palautusta.

 

Tutustu tiloihin

Sauna ja pesutilat

Moderni sauna johon mahtuu kerrallaan noin 15 henkeä. Pukuhuoneessa ja saunan lauteiden alla on äänentoistolaitteet, joita ohjataan pukuhuoneessa olevan vahvistinyksikön kautta AUX- ja Bluetooth-liitännöillä. Pukuhuoneessa on oma jääkaappi.

Oleskeluhuone ja keittiö

Videotykki ja valkokangas, kotiteatteritason äänentoistolaitteisto, 8+ hengen sohva. Pöytäfutis, nopeuspeli ja lautapelejä. Hyvinvarusteltu keittiö (jääkaappi, liesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone). Ruokapöydät, tuolit sekä perusastiasto 32 hengelle.

Kokoushuone

Erillinen videotykillä varustettu kokoushuone 10 hengelle.

Varauksen jälkeen

Tehtyäsi varauksen saat sähköpostitse vahvistuksen tekemästäsi varauspyynnöstä. Saat vielä lopullisen vahvistuksen varauksesi hyväksymisestä kun VAMOKin toimisto on tarkistanut ja hyväksynyt varauksesi, yleensä varausta seuraavana arkipäivänä.

Lisätietoa sähköpostitse vuokraus@vamok.fi.

 

Avaimen tiloihin voit noutaa vuokrauspäivänä (tai viikonloppuvuokraa varten edeltävänä torstaina ja pyhäpäivää edeltävänä arkipäivänä) VAMKin kellarikerroksessa sijaitsevalta VAMOKin toimistolta toimiston aukioloaikojen puitteissa. Avaimet myös palautetaan VAMOKin toimistolle vuokrausta seuraavana arkipäivänä tai tiloista löytyvään palautuslaatikkoon.

 Tilojen vuokra maksetaan avaimen noudon yhteydessä ja sen voi maksaa käteisellä tai maksukortilla. Yrityksillä ja yhdistyksillä on lisäksi mahdollisuus laskutukseen. Ollaksesi oikeutettu jäsen- tai opiskelija-alennukseen, muistathan ottaa avainta noutaessasi mukaasi vuokraajan nimellä varustetun, voimassaolevan jäsen- tai opiskelijatunnisteen. Avaimen voi noutaa vain se henkilö, jonka nimellä varaus on tehty.

Hinnasto

Vuokrahinnat per päivä

VAMOKin jäsenhinta
sunnuntai-torstai
65 €
perjantai-lauantai
90 €
Opiskelija- /VAMK-henkilökuntahinta
sunnuntai-torstai
110 €
perjantai-lauantai
170 €
Perushinta
sunnuntai-torstai
135 €
perjantai-lauantai
220 €
Muu hinnasto
Siivoamatta jätetty tila
200 €
Avainten myöhästymismaksu
50 €
Avainten katoaminen (toteutuneiden kulujen mukaisesti)
600 €
Hätäuloskäynnin sinetin rikkominen
150 €
Laskutuskulut
PDF-lasku
5 €
Verkkolasku
5 €
Paperilasku
8 €
Maksumuistutus
10 €
Varauskalenteri
Kalenteri latautuu...
  • Varattu / Reserved
  • Vapaa / Available

Tutustuthan huolellisesti alla oleviin vuokrausehtoihin ennen varauksen tekemistä.

 *