Opiskelijakunta

Häirintäyhdyshenkilöt

Häirintäyhdyshenkilöt

Häirintä

Häirintä tai kiusaaminen ei rajoitu mihinkään erityiseen ympäristöön, ja se voi tapahtua missä tahansa – myös korkeakouluissa. Häirintää tai kiusaamista voi esiintyä kanssaopiskelijoiden, opettajien tai henkilökunnan taholta, ja sitä voi ilmetä jopa tapahtumissa.

VAMOK tarjoaa tukea kaikille opiskelijoille, jotka kokevat häirintää tai kiusaamista. Meillä on erityiset häirintäyhdyshenkilöt, jotka ovat valmiina auttamaan sinua, jos olet epävarma kenelle voit puhua kokemastasi. Häirintäyhdyshenkilöt voivat ohjata sinut oikeaan paikkaan saamaan tarvitsemaasi apua ja ovat tukenasi tarpeen tullen.

Häirintäyhdyshenkilöt

Häirintäyhdyshenkilöt toimivat täysin luottamuksellisesti. He voivat ottaa asian puheeksi asiaankuuluvien tahojen kanssa vain, jos annat siihen luvan. Vaikka he eivät ole terveydenhuollon ammattilaisia, heillä on vaitiolovelvollisuus ja he toimivat opiskelijoiden tukena ja väylänä ongelmanratkaisussa.

Yhteyden häirintäyhdyshenkilöihin saat kätevästi sähköpostitse tai verkkosivun yhteydenottolomakkeella. Voit valita, haluatko olla yhteydessä molempiin häirintäyhdyshenkilöihin tai vain toiseen heistä. Kaikilla on oikeus turvalliseen opiskeluympäristöön.

Toimi näin jos koet häirintää tai kiusaamista:

 

Jos tilanne on tapahtunut opintojaksolla, ole yhteydessä kyseisen opintojakson opettajaan.

Jos tilanne on tapahtunut VAMOKin tapahtumassa, ole yhteydessä häirintäyhdyshenkilöön.

Jos tilanne on tapahtunut yökerhossa, ole yhteydessä ravintolan järjestyksenvalvojaan.

Jos et tiedä mitä sinun pitäisi tehdä, ole yhteydessä häirintäyhdyshenkilöön.

Yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi / Name
Tahdon että VAMOKin häirintäyhdyshenkilöt ovat minuun yhteydessä / I want VAMOK's harassment contact persons to get in touch with me*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

VAMOKin häirintäyhdyshenkilöt

Ohjaus kaikille häirintäyhdyshenkilöille: hairinta@vamok.fi 

Teemu Oksanen
Häirintäyhdyshenkilö
Jenna Kivijärvi
Häirintäyhdyshenkilö
Sami Korpela
Häirintäyhdyshenkilö