Vuokratoiminta

Nopeuspeli

Nopeuspeli

Nopeuspeli

VAMOKin Nopeuspeli sopii kaikenikäisille ja sopii moniin tilaisuuksiin ständeistä synttärijuhliin. Laite on pöytämalli ja näin ollen helposti siirrettävissä käyttöpaikan mukaan. Laite toimii verkkovirralla ja siinä on reset-nappi, joten kolikoita ei tarvita.

Vuokraus

Nopeuspeli tulee palauttaa sovittuna ajankohtana hyvässä kunnossa. Laite tarkistetaan yhdessä vuokraajan kanssa ennen vuokraa. Mikäli vuokraaja vahingoittaa konetta tai jonkin sen osan käyttökelvottomaksi, on hän velvollinen korvaamaan vuokranantajalle uuden vastaavan tuotteen hinnan.

Mikäli vuokraat nopeuspelin vuorokaudeksi, niin nouto arkena (maanantai-torstai) klo 12:00-15:00 ja palautus seuraavana päivänä klo 11:30 mennessä.

Viikonloppuvuokran nouto torstaina klo 12:00-15:00 ja palautus seuraavana maanantaina klo 10:00-11:30. Poikkeukset sopimuksen mukaan. Mikäli haluat vuokrata laitteen koko viikonlopuksi, niin varaa alla olevasta varauskalenterista kyseisen viikon perjantaipäivä.

Laitteen vuokra maksetaan noudon yhteydessä ja sen voi maksaa käteisellä tai maksukortilla. Yrityksillä ja yhdistyksillä on lisäksi mahdollisuus laskutukseen. Ollaksesi oikeutettu jäsen alennukseen, muistathan ottaa avainta noutaessasi mukaasi vuokraajan nimellä varustetun, voimassaolevan jäsen- tai opiskelijatunnisteen.

Nopeuspelin voi noutaa vain se henkilö, jonka nimellä varaus on tehty. Peruutukset tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen vuokrausajankohtaa. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi vuokrahinta.

Hinnasto

Vuokrahinnat per päivä

VAMOKin jäsenhinta
1 vuorokausi
65 €
2 vuorokautta tai viikonloppu
100 €
Perushinta
1 vuorokausi
85 €
2 vuorokautta tai viikonloppu
140 €
Varauskalenteri
Kalenteri latautuu...
  • Varattu / Reserved
  • Vapaa / Available

Tutustuthan huolellisesti alla oleviin vuokrausehtoihin ennen varauksen tekemistä.

 *