Vuokratoiminta

Hattarakone

Hattarakone

Hattarakone

VAMOKin pinkki hattarakone on vuokrattavissa tapahtumiisi herkkusuita ilahduttamaan! Hattarakonetta on helppo käyttää ja saat mukaasi meiltä myös 50 kappaletta hattaratikkuja sekä paketin sokeria hattaran valmistusta varten. Voit ostaa ylimääräisen sokeripaketin hintaan 1 € ja hattaratikkuja hintaan 10€ / 50 kpl. Mikäli haluat vuokrata hattarakoneen koko viikonlopuksi, niin varaa alla olevasta varauskalenterista kyseisen viikon perjantaipäivä.

Käyttö

Hattarakonetta tulee käyttää vain ulkona tai tilavissa ja hyvin ilmastoiduissa sisätiloissa. Käytön aikana kone kuumenee ja levittää sokeripölyä, mikä voi laukaista palohälyttimen. Tilauksen yhteydessä saat kattavat ohjeet koneen käyttöön ja puhdistamiseen.

Hattarakoneen nouto arkisin (ma-to) klo 12:00-15:00 ja palautus seuraavana päivänä klo 10:00-11:30. Viikonloppuvuokrauksissa nouto torstaina klo 12:00-15:00 ja palautus seuraavana maanantaina klo 10:00-11:30. Poikkeuksista voidaan sopia. 

Hattarakone tulee palauttaa sovittuna ajankohtana puhdistettuna ja vuokralle annon mukaisessa kunnossa. Kone tarkastetaan yhdessä vuokraajan kanssa ennen vuokralle antoa. Mikäli vuokraaja vaurioittaa koneen tai jonkin sen osan käyttökelvottomaksi, on hän velvollinen korvaamaan vuokranantajalle uuden vastaavan tuotteen hinnan. Mikäli kone palautetaan likaisena, vuokraaja on velvollinen maksamaan 100€:n puhdistusmaksun.

Koneen vuokra maksetaan noudon yhteydessä ja sen voi maksaa käteisellä tai maksukortilla. Yrityksillä ja yhdistyksillä on lisäksi mahdollisuus laskutukseen. Ollaksesi oikeutettu jäsen alennukseen, muistathan ottaa avainta noutaessasi mukaasi vuokraajan nimellä varustetun, voimassaolevan jäsen- tai opiskelijatunnisteen. Koneen voi noutaa vain se henkilö, jonka nimellä varaus on tehty. Peruutukset tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen vuokrausajankohtaa. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi vuokrahinta.

Hinnasto

Vuokrahinnat per päivä

VAMOKin jäsenhinta
sunnuntai-torstai
35 €
2 vuorokautta tai viikonloppu
55 €
Muut
1 vuorokausi
50 €
2 vuorokautta tai viikonloppu
70 €
Laskutuskulut
PDF-lasku
5 €
Verkkolasku
5 €
Paperilasku
8 €
Maksumuistutus
10 €
Varauskalenteri
Kalenteri latautuu...
  • Varattu / Reserved
  • Vapaa / Available

Tutustuthan huolellisesti alla oleviin vuokrausehtoihin ennen varauksen tekemistä.

 *