Vuokratoiminta

Sumopuvut

Sumopuvut

Sumopuvut

VAMOKin sumopainipuvut sopivat vetonaulaksi opiskelijatapahtumiin ja kaikenlaisiin muihin tilaisuuksiin. Sumopukuvuokraukseen sisältyy kaksi kappaletta aikuisten sumopukuja, kypärät sekä yksi iso tatami (noin 4m x 4m).

Käyttö

Mikäli tilaisuus järjestetään kesällä ulkotiloissa, vuokraaja huolehtii, että alustana on tasainen nurmikko. Sumovarusteet tulee pitää kuivina. Sumovarusteita ei siis saa käyttää sateella eikä kostealla säällä, koska varusteiden pehmusteet vahingoittuvat. Sumovarusteiden ulkokäyttö talvella on kielletty.

Pukujen nouto arkisin (maanantai-torstai) klo 12.00-15.00 ja palautus seuraavana päivänä klo 10.00-11.30.

Viikonloppuvuokran nouto torstaina klo 12.00-15.00 ja palautus seuraavana maanantaina klo 10.00-11.30. Poikkeukset sopimuksen mukaan.

Pukujen vuokra maksetaan noudon yhteydessä ja sen voi maksaa käteisellä tai maksukortilla. Yrityksillä ja yhdistyksillä on lisäksi mahdollisuus laskutukseen. Ollaksesi oikeutettu jäsen alennukseen, muistathan ottaa avainta noutaessasi mukaasi vuokraajan nimellä varustetun, voimassaolevan jäsen- tai opiskelijatunnisteen. Puvut voi noutaa vain se henkilö, jonka nimellä varaus on tehty.

Hinnasto

Vuokrahinnat per päivä

VAMOKin jäsenhinta
sunnuntai-torstai
60 €
2 vuorokautta tai viikonloppu
100 €
Muut
1 vuorokausi
120 €
2 vuorokautta tai viikonloppu
160 €
Laskutuskulut
PDF-lasku
5 €
Verkkolasku
5 €
Paperilasku
8 €
Maksumuistutus
10 €
Varauskalenteri
Kalenteri latautuu...
  • Varattu / Reserved
  • Vapaa / Available

Tutustuthan huolellisesti alla oleviin vuokrausehtoihin ennen varauksen tekemistä.

 *