Vuokratoiminta

Beer Pong -pöydät

Beer Pong -pöydät

Beer Pong -pöytä

Beer Pong -pöytä on oiva lisä tapahtumaan kuin tapahtumaan. VAMOK vuokraa viralliset kisamitat täyttävän Beer Pong -pöydän juuri sinun tapahtumaasi.

Voit vuokrata pöydän joko vuorokaudeksi tai vaikkapa kokonaiseksi viikonlopuksi. Vuokraus ei sisällä mukeja tai pingispalloja. Mikäli haluat vuokrata beer pong -pöydän koko viikonlopuksi, niin varaa alla olevasta varauskalenterista kyseisen viikon perjantaipäivä.

Vuokraus

Beer pong -pöytä tulee palauttaa sovittuna ajankohtana puhdistettuna ja vuokralle annon mukaisessa kunnossa. Pöytä tarkastetaan yhdessä vuokraajan kanssa ennen vuokralle antoa. Mikäli vuokraaja vaurioittaa pöydän tai jonkin sen osan käyttökelvottomaksi, on hän velvollinen korvaamaan vuokranantajalle uuden vastaavan tuotteen hinnan. Mikäli pöytä palautetaan likaisena, vuokraaja on velvollinen maksamaan 100€:n puhdistusmaksun.

Pöydän nouto arkisin (maanantai-torstai) klo 12.00-15.00 ja palautus seuraavana päivänä klo 10.00-11.30. Viikonloppuvuokran nouto perjantaina klo 12.00-14.00 ja palautus seuraavana maanantaina klo 10.00-11.30. Poikkeukset sopimuksen mukaan.

Pöydän vuokra maksetaan noudon yhteydessä ja sen voi maksaa käteisellä tai maksukortilla. Yrityksillä ja yhdistyksillä on lisäksi mahdollisuus laskutukseen. Ollaksesi oikeutettu jäsen alennukseen, muistathan ottaa avainta noutaessasi mukaasi vuokraajan nimellä varustetun, voimassaolevan jäsen- tai opiskelijatunnisteen. Pöydän voi noutaa vain se henkilö, jonka nimellä varaus on tehty.

Hinnasto

Vuokrahinnat per päivä

VAMOKin jäsenhinta
sunnuntai-torstai
15 €
2 vuorokautta tai viikonloppu
25 €
Muut
1 vuorokausi
20 €
2 vuorokautta tai viikonloppu
3 €
Laskutuskulut
PDF-lasku
5 €
Verkkolasku
5 €
Paperilasku
8 €
Maksumuistutus
10 €
Varauskalenteri
Kalenteri latautuu...
  • Varattu / Reserved
  • Vapaa / Available

Tutustuthan huolellisesti alla oleviin vuokrausehtoihin ennen varauksen tekemistä.

 *