Opiskelijakortti

Opiskelijakortti

Opiskelijakunnan jäsenyytesi ollessa voimassa olet oikeutettu käyttämään sekä mobiiliopiskelijakorttia että erikseen tilaamaasi fyysistä opiskelijakorttia. VAMOKin jäsenille on käytössä kaksi opiskelijakorttisovellusta Pivo ja Slice.fi, joissa voit ottaa käyttöön digitaalisen opiskelijakortin. Molemmat sovellukset voit ladata puhelimeesi veloituksetta. Sovelluksista löydät samat valtakunnalliset- sekä paikalliset opiskelijaedut. Voit siis valita kumpaa sovellusta käytät, vai käytätkö niitä kenties rinnakkain. Lisää sovelluksista pääset lukemaan alta.

 

Mikäli sinulla on vielä fyysinen opiskelijakortti käytössäsi, voit hakea korttiisi uuden lukuvuositarran aina kun edellisen voimassaoloaika päättyy ja olet maksanut tulevan jakson jäsenmaksun.

Slice.fi-tunnuksen resetointi:

Jos Slice.fi-tunnuksesi ovat vanhentuneet (muistathan ensin jatkaa VAMOKin jäsenyyttäsi) tai haluat ottaa Slice.fi-mobiiliopiskelijakortin käyttöön uudella laitteella, mene osoitteeseen www.slice.fi/resetoi ja syötä sinne jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköposti (yleensä koulun sähköposti) ja klikkaa ”Resetoi”. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla tunnuksesi resetoituvat, ja sinulle toimitetaan sähköpostitse uusi salasana.

Pivo-mobiiliopiskelijakortti

VAMOKin jäseneksi liittyessäsi sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöösi digitaalinen opiskelijakortti Pivossa.

 

Ilmaiseksi sovelluskaupasta ladattavalla Pivolla voit todistaa opiskelijastatuksesi aina tarvittaessa. Pivon mobiilikortilla saat valtakunnalliset VR:n ja Matkahuollon opiskelijaedut sekä Kelan ateriatuen. Pivosta löytyvät myös kaikki Vaasan Slice-paikallisedut. Lisäksi sovelluksella maksat helposti ja nopeasti kaverille pelkän puhelinnumeron avulla – pankista riippumatta. Voit käyttää käteviä arjen palveluita, kuten ostaa paikallisliikenteen bussilippuja ja maksaa jo tuhansissa verkkokaupoissa.

 

Katso lisää osoitteesta https://pivo.fi/.

Slice.fi-mobiiliopiskelijakortti

Slice.fi-mobiilisovelluksen ja sen sisältämän digitaalisen AMK-opiskelijakortin käyttäminen on VAMOKin jäsenille maksutonta.

 

Jäseneksi liittyessäsi saat VAMOKille ilmoittamaasi sähköpostiin tunnukset Slice.fi-sovellukseen kirjautumiseen.

 

Kirjautumalla Slice.fi-mobiilisovellukseen sähköpostiin saamillasi tunnuksilla, saat käyttöösi digitaalisen AMK-opiskelijakortin, jolla olet oikeutettu valtakunnallisiin opiskelijaetuihin, kuten VR, Matkahuolto ja Kelan ateriatuki sekä Vaasan paikallisiin opiskelijaetuihin, jotka löytyvätkin kätevästi appistä listattuna.

 

VAMOKin logolla varustettu AMK-opiskelijakortti toimii myös opiskelijakunnan jäsenyyden virallisena tunnisteena, joten saat sillä kätevästi käyttöösi myös VAMOKin jäsenedut ja alennukset. Uusi app mahdollistaa yhteistyökumppaneillemme entistä paremmat mahdollisuudet monipuolisten jäsenetujen tarjoamiseen, esim. tuntuvien kertaluontoisten ja rajoitettujen tarjousten muodossa.

 

Myös avoimessa AMK:ssa opiskeleva VAMOKin jäsen voi käyttää Slice.fi-appia, jolloin hänellä näkyy appissa digitaalinen versio VAMOKin jäsenkortista.