VAMOK tiedote -tammikuu 2024

Artikkeli
Päivän aiheet:
  • Tutorhaku
  • Koulutusvastuuokousedustajien haku
  • Häirintäyhdyshenkilöt
  • Lautapelikerho
  • Liikuntavuorot
  • VAMOK hallituksen tehtävänimikkeiden muutos
Tutorhaku

Tutorhaku on nyt auki! Haluaisitko olla mukana luomassa unohtumatonta starttia syksyllä aloittaville opiskelijoille? VAMOK etsii aktiivisia, luotettavia, yhteistyökykyisiä ja positiivisen asenteen omaavia opiskelijoita mukaan tutortoimintaan.

Haemme tutoreita seuraaviin tehtäviin:

  • suomen- tai englanninkielinen vertaistutor
  • suomen- tai englanninkielinen vastuututor
  • vaihtaritutor

Tutorhaku on auki 15.1.-26.1.2024

Koulutusvastuukokousedustajien haku

Etsimme aktiivisia opiskelijoita, joita kiinnostaa päästä vaikuttamaan sekä saada enemmän tietoa omaa alaa koskevista asioista. Edustajien tehtävänä on osallistua oman koulutusyksikkönsä opettajien kokouksiin. Kokouksissa käsitellään alakohtaisesti koulutuksen ajankohtaisia ja tulevia asioita. Edustaja kirjoittaa siellä käsitellyistä asioista raportin, joka tulee opiskelijoiden nähtäville moodleen.

Kokouksia järjestetään korkeintaan kerran kuukaudessa ja niiden kesto on n. 2 tuntia. Edustajille maksetaan jokaisesta kirjoitetusta raportista 50€:n palkkio. 

Koulutusvastuukokousedustajat perehdytetään tehtävään.

Lisätietoja voi tiedustella: Eero Tuomisto, koulutus@vamok.fi. Hakuaika päättyy 21.1.2024. klo 23:59.

Häirintäyhdyshenkilöt

VAMOK on päivittänyt häirintäyhdyshenkilötoimintansa. Jatkossa häirintäyhdyshenkilöinä toimii VAMOKin toimiston henkilökunta. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen hairinta@vamok.fi tai käyttämällä nettisivuiltamme löytyvää yhteydenottolomaketta. 

Jos tunnet kokeneesi häirintää VAMOKin tapahtumassa, voit paikan päällä keskustella opiskelijakunnan hallituksen jäsenen kanssa. Hallituksen jäsenen tunnistat mustasta VAMOK-paidasta.

Lautapelikerho

Kaipaatko tekemistä arki-iltoihin? Tervetuloa VAMOKin lautapelikerhoon! Kerho kokoontuu joka toinen tiistai klo. 17.00  VAMOKin saunalle pelaamaan lautapelejä. Peli-iltoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan riittää että saavut paikalle. Kerho on avoin kaikille opiskelijakunnan jäsenille.

Kevään pelipäivät: 23.01., 06.02., 20.02., 05.03., 19.03., 02.04., 16.04., 30.04.

Liikuntavuorot

VAMOKin kevään liikuntavuorot ovat käynnissä. Kevään lajeina ovat: salibandy, futsal, lentopallo ja sulkapallo. Sulkapallovuoro on siirtynyt Merenkurkun koululta Porvarinkadun koululle osoitteeseen Porvarinkatu 13-15, 65100 Vaasa. VAMOKin vuorot Wasa Sports Clubilla jatkuvat normaalisti.

VAMOKin hallituksen tehtävänimikkeiden muutos

VAMOKin tehtävänimikkeitä on päivitetty opiskelijakunnan edustajiston toimesta. Koulutuspoliittinen vastaava ja Sosiaalipoliittinen vastaava on selkeytetty uusiksi nimikkeiksi: edunvalvontavastaava (koulutus) ja edunvalvontavastaava (hyvinvointi). Nimikemuutoksen myötä myös sähköpostiosoitteet ovat päivittyneet. Uudet sähköpostiosoitteet ovat koulutus@vamok.fi ja hyvinvointi@vamok.fi.