OPETUKSEN HUIPUT 2024 ON VALITTU!

Artikkeli

Keväällä järjestetyssä opetuksen huiput kyselyssä opiskelijat saivat antaa palautetta opettajista, jotka ansaitsevat kunniaa innostavista opetustyyleistään, monipuolisista opetusmenetelmistään tai muuten vain hyvistä pedagogisista ratkaisuista.

Palautteessa korostui erityisesti opettajien hyvät vuorovaikutustaidot opiskelijoiden kanssa ja miten yksilöt huomioidaan opetuksessa. Myös opetuksen työelämälähtöisyys ja innovatiiviset opetusmenetelmät saivat arvostusta palautteissa.

VAMOK on palautteiden perusteella palkinnut yhden opettajan jokaisesta yksiköstä.

Opetuksen Huiput 2024
Jukka Niittykoski, liiketalous

Opiskelijoiden kommentit:

Jukka on leppoisa, huumorintajuinen ja osaa esittää asiat monella eri tavalla ja löytämällä juuri sen tavan, millä opiskelija oppii parhaiten. Hän on mukava, rento ja hänellä on hyvä ote opetukseen. Jukan opetuksen laatu on 10/10 ja hänen tunneillaan on yksinkertaisesti mukava olla.”

Karina Björninen, sosiaali- ja terveysala

Opiskelijoiden kommentit:

“Karina on todella ammattitaitoinen, jonka kursseilla on aina erittäin vahva yhteys työelämään. Hänen opetusmenetelmät ovat todella taitavat, jotka tukee oppimista ja huomioi jokaisen opiskelijan. Karina uskaltaa kokeilla opetuksessaan rohkeasti uusia menetelmiä kuten esimerkiksi podcastien tekemistä osana kurssitoteutusta. Opettajana Karina on lämmin ja helposti lähestyttävä. Hän on aina valmis keskustelemaan kursseillaan aiheesta kun aiheesta ja antaa keskustelulle aidosti tilaa.  Hän myös kohtaa opiskelijat aina lämpimästi, eikä jätä heitä yksin ongelmiensa kanssa. Lisäksi hän on huumorintajuinen ja on siksi hyvässä vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kanssa.”

Jukka Matila, tekniikka

Opiskelijoiden kommentit:

“Jukalla on erityinen taito saada opiskelijat kiinnostumaan tylsistäkin aiheista. Hän panostaa erinomaisesti opetuksensa laatuun ja tukee opiskelijoiden urakehitystä loistavasti esimerkiksi jakaamalla ja lainaamalla materiaalejaan innokkaille opiskelijoille. Hän on aina valmis auttamaan kaikentasoisia opiskelijoita. Jukka on loistava opettaja, joka ei koskaan saa opiskelijaa tuntemaan olonsa tyhmäksi, vaikka esittäisikin tyhmiä kysymyksiä.”

VAMOK onnittele vuoden opetuksen huippuja ja kiittää koko Vaasan ammattikorkeakoulun henkilöstöä kuluneesta lukuvuodesta.